OMPELIMON TRENDIVINKKEJÄ, SYKSY-TALVI 2014/2015

TRENDIT
Syysmuodissa veistokselliset tyylit saavat vastapainokseen 60-luvun ja värikkäät printit. Urheiluvaatetuksen vaikutteita ja materiaaleja käytetään myös päivä-, työ- ja jopa juhlapukeutumisessa. Trendeissä näkyy myös historiallisia tai futuristisia elementtejä. Kirjavat kuosit näyttäytyvät surrealistisina kuvioina.
Siluetti on tärkeä: suora ja pelkistetty, jopa laatikkomainen. Olkalinjaa korostetaan leveillä kauluksilla ja olkatoppauksilla. Pelkistetyn siluetin rinnalla näkyy myös kerroksellisuus. Kalliimpien klassikkovaatteiden, kuten esim. räätälöidyn villakangastakin hankintaan kannattaa investoida, sillä ne tulevat olemaan ajankohtaisia vielä monta sesonkia tästä eteenpäin.

23

MATERIAALIT
Raskaat kankaat ja paksut langat sekä karvaiset ja pörröiset pinnat ovat tälle sesongille ominaisia. Materiaaleja ovat villa, tweed, erilaiset nahat, tikkikankaat, denim, neuleet ja neulokset. Nahkaa ja tekonahkaa nähdään monenlaisina toteutuksina: klassisena nappana, laserleikattuna, tikattuna, kiiltävänä, matelijakuosisena ja kohokuvioituna.
Juhlapukeutumista hallitsevat kiiltävä satiini, läpikuultava sifonki ja pitsit. Jäykät veistokselliset materiaalit ja verkot ovat tämän kauden juhlapukeutumisen erikoismateriaaleja. Tummanpuhuvat ja elegantit päivävaatteet lainaavat vaikutteita iltamuodista.

Syksy 1

VÄRIT
Syksyn värimaailma on mausteinen ja eloisa. Uuden lisän siihen tuovat viileät pastellit ja kirkkaat värit. Täysin valkoisia tai harmaita asukokonaisuuksia näkyy paljon. Mustan eri vivahteita kerrostetaan runsaiksi kokonaisuuksiksi. Paras aksentti- eli korostusväri on puhdas punainen. Tämän sesongin metalleja ovat pronssi, messinki, kromi, hopea, värillinen hopea, musta metalli sekä kiiltävää hopeaa vaaleampi alumiini.

Syksy 2

Muistathan, että värit kertovat ja viestivät niitä käyttävästä henkilöstä. Kun jokin väri tuntuu omalta tai se on lempivärisi, sinun ei tarvitse lähteä juoksemaan väritrendien perässä vain pelkästään muodin vuoksi. Pidä kiinni omasta persoonastasi ja tyylistäsi ja niistä väreistä, joissa itse viihdyt ja jotka sinulle parhaiten sopivat.  Sinulla on lupa olla oman tiesi kulkija. 🙂 🙂 🙂

Syksy 4